Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Moszkauer

2009.12.29

 MOSZKAUER

Kép

Hozzávalók:

  • 100g durvára darált dió, mogyoró, mandula
  • 50g cukrozott narancshéj
  • 50g vaj
  • 50g cukor
  • 30g liszt
  • 5 evőkanál tejszín

 

Elkészítés:

Egy kis lábosban kevergetve összeolvasztjuk a vajat, a tejszínt és a cukrot. Ha minden elolvadt és összevegyült, egyszer felforraljuk, majd a tűzről levéve beledolgozzuk a többi anyagot is.

A sütőpapírral bélelt tepsikbe egymástól kb. 5cm-re teáskanálnyi mennyiségeket teszünk és szétlapítjuk őket. 175 fokosra előmelegített sütőben kb.10-12 percig sütjük, majd a sütőlapon hagyjuk kihűlni.

Ha teljesen kihűlt, bevonhatjuk a tetejét ízlés szerint csokimázzal...

 

Recept forrása: "Beth"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.